Webdesign

Webdesign komt in vele maten en gewichten. Eerst en vooral moet je voor jezelf uitmaken wat je juist wil

een online naamkaartje
een eenvoudige website met een aantal pagina’s om je vereniging of bedrijf in de kijker te plaatsen
een webshop
een uitgebreide dynamische website met ‘duizend en één’ mogelijkheden

Omdat wij geen standaard tarieven hanteren en zeer flexibel werken, leggen we even onze werkwijze uit

Kennismaking

Ben je geinteresseerd in een website, neem even contact met ons op en dan plannen we een afspraak in waar wij je ideëen en wensen bespreken.
Om een website te kunnen maken is het noodzakelijk dat wij weten wat je doelstellingen zijn en aan welke voorwaarden de website moet voldoen. Bedenk daarom op voorhand al even wat je wil bereiken met de website.

Voorstel

Vervolgens maken wij een voorstel op en bezorgen je een offerte. Je krijgt een gedetailleerd overzicht van de werken. Op deze manier weet je duidelijk wat je van ons kan en mag verwachten.

Grafisch ontwerp

Indien je akkoord gaat met de offerte gaan wij van start met het uitwerken van een grafisch ontwerp voor de website. Wanneer dit ontwerp klaar is nemen wij opnieuw contact op om dit ontwerp te overlopen. Aan de hand hiervan geef je ons feedback omtrent het ontwerp, kleuren, lettertypes,…
Hierna verbeteren wij het ontwerp tot je volledig tevreden bent. Eens het ontwerp goedgekeurd is vragen wij een voorschot van 20% van het totaalbedrag voor we starten aan de ontwikkeling van de website

Ontwikkeling

Na het goedkeuren van het ontwerp starten wij met het ontwikkelen van de website door het ontwerp om te zetten in werkende webpagina’s met de nodige functionaliteiten.
Wij zorgen er telkens voor dat de website gevonden wordt in de verschillende zoekmachines zoals oa. Google.
Onze websites zijn altijd ‘crossbrowser’ compatibel, dit wil zeggen dat de websites in alle moderne browsers goed overkomen

Testfase

In de testfase ga je de website zelf volledig doornemen en nakijken en worden de nodige aanpassingen uitgevoerd tot je 100% tevreden bent.
Indien je wil dat wij de inhoud ook online plaatsen dient deze altijd door de klant aangeleverd te worden, aangeleverde foto’s dienen vrij van copyright te zijn of je moet zelf over het copyright beschikken.

Nazorg

Na het opleveren van de website kan het nog altijd zijn dat je hier en daar een foutje ontdekt, deze lossen wij tot 2 maanden na oplevering gratis voor je op.
Wij blijven uiteraard steeds ter beschikking voor vragen en aanpassingen omtrent je website.

 

Een blik op onze ontwerpen: